Kylätalo Rantatupa

Rantatupa sijaitsee entisen Tarvolan koulun rannassa. Tupa on rakennettu kyläläisten voimin vuonna 1999. Ranta-alueella on uimareille hyvä hiekkaranta ja pukukopit. Nuotiopaikan ympärillä voi istuskella penkeillä ja pöytien äärellä ja alueelle on veneilijöiden helppo rantautua.
Rantatupa sijaitsee aivan rantaviivan tuntumassa, loivassa länsirinteessä. Kulku tupaan ja saunaan menee rannanpuoleisen ulkoterassin kautta. Piha-alueella on tilava parkkipaikka, puuhuone ja varasto.
Ranta-alue on viihtyisä ja laaja. Pitkä laituri penkkeineen palvelee uimareita kesäisin ja erityisesti talven avantouinneissa. Alueelle rakennetulla niemellä on useita penkki-pöytä yhdistelmiä ja nuotiopaikka. Tilaa on riittävästi ulkoilmatilaisuuksien järjestämiseen. Niemen vieressä on kivetön hiekkaranta uimakoppeineen.
Tuvan lämmityslähteenä ja tunnelman luojana on tulikivitakka.
Tupa on tilava ja valoisa. Istumapaikkoja riittää isommallekin joukolle (n. 50 henkilöä).
Tuvan varustetasosta löytyy myös ajanmukainen keittiö kodinkoneineen. Keittiössä on täydellinen astiasto.
Viihtyisissä sauna- ja pesutiloissa voi nauttia hienoista löylyistä ja pulahtaa järven aaltoihin tai vilvoitella terassilla avaran järvimaiseman äärellä.

Rantatupa on suunniteltu sekä kyläläisten että vierailijoiden kokous- ja tapahtumapaikaksi. Tuvan vuokraus- ja käyttövaraukset hoitaa
Kirsti Saarinen puh. 040 5245 068.

Vuokrahinnat:
Kokoukset, ei saunaa 35 €
Päivävuokra, ei saunaa 50 € (esim. juhlat)
Päivävuokra + sauna 70 €

Rantatuvan osoite: Länsirannantie 289, 62620 Ala-Seppä